کشمش کالری و ارزش غذایی
کشمش یک ماده مغذی است که با فوایدش برجسته است کشمش تازه که در طعم ترکی جایگاه متفاوتی دارد چقدر کالری دارد؟ 100 گرم کشمش که ارزش کربوهیدرات و پروتئین بالایی دارد، حاوی 300 کالری، تقریباً 3.1 گرم پروتئین و 3.7 گرم فیبر است.
کشمش حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی سرشار از ویتامین های C، B6، B1، B2 و اسید فرمیک، اسید آلی، اسید فسفریک، کلسیم، فسفر و مواد معدنی آهن است.
کشمش قند زیادی دارد بنابراین، آیا کشمش قند را افزایش می دهد؟ کشمش غذایی است که دیابتی ها باید با احتیاط مصرف کنند.
مصرف بیش از مقدار توصیه شده اثر افزایش قند خون دارد.
چه زمانی باید کشمش را برای حداکثر فواید سلامتی مصرف کرد؟ خوردن کشمش صبح ناشتا برای بهره مندی از اثر تحریک روده و تقویت حافظه توصیه می شود.
چگونه کشمش درست کنیم؟ چگونه ذخیره می شود؟
متداول ترین سوال در مورد کشمش این است که چگونه کشمش را خشک کنیم انگور را با دو روش مختلف خشک می کنند.
- اولین مورد خشک کردن طبیعی است در روش خشک کردن طبیعی انگور، انگور را به صورت خوشه در مکانی آفتابگیر آویزان می کنند.
- روش دوم خشک کردن انگور به روش غوطه وری است در این روش انگور را در آب غوطه وری که با استفاده از روغن زیتون و جوش شیرین انگور تهیه شده است غوطه ور می کنند و سپس در مکانی آفتابی می گذارند تا خشک شود انگور خشک را از خوشه های خود جدا می کنند و در کیسه های پارچه ای در اتاق های خنک و بدون رطوبت نگهداری می کنند.
آیا کشمش قبل از خوردن شسته می شود؟ کشمش قبل از خوردن شسته می شود ولی خشک کردن آن بلافاصله پس از شستن مفید است.
وقتی کشمش با آب ترکیب میشود، باید به محض شستن، روی کاغذ یا حوله تمیز خشک شود کشمش ارگانیک خشک شده با روش خشک کردن طبیعی با فوایدی که دارد بیشتر مورد توجه قرار می گیرد.