استفاده از جدیدترین سرویسهای آرکوپال در مراسمات خصوصی

برخی از ضیافت ها روی ست مبل و میز ناهار خوری می نشینند و شبیه مبل های چند تکه هستند، اما بسیاری از آنها روی پایه های محکم می نشینند و فضایی برای ذخیره سازی اضافی در داخل ایجاد می کنند.

خانم د رژ و خانم مریل به طور معمول کشوهای بیرون‌کش را در پایه‌های ضیافت می‌کشند.

Hollis Jordyn Design برای ایجاد بوفه های کوچک، سرامیک هایی با رویه های سنگی در انتهای ضیافت ها اضافه کرده است.

خانم مریل گفت، فقط خودتان را در مورد اینکه چقدر فضای ذخیره سازی اضافی در دسترس خواهد بود، مسخره نکنید.

صندلی‌ها و پایه‌های میز احتمالاً مانع می‌شوند، بنابراین فضای اضافی برای ذخیره‌سازی عمیق بهتر است.

او گفت: «من فقط سفره‌هایی را که در روزهای تعطیل استفاده می‌شود و از این قبیل چیزها در آنجا می‌گذارم. “شما هر روز آن را باز نمی کنید.”

یک ضیافت را می توان با پایه چوبی طراحی کرد که روی آن کوسن های شل قرار گرفته است، یا می توان آن را به طور کامل از بالا به پایین روکش کرد.

در هر صورت، هنگام انتخاب دیوار باید هم الگو و هم عملکرد را در نظر بگیرید.

بسیاری از طراحان از این فرصت استفاده می‌کنند تا کاری واضح با پارچه انجام دهند.

خانم رادی که زمانی از پارچه‌های طرح‌دار و جسورانه از ترکیه در یک ضیافت استفاده می‌کرد، می‌گوید: «می‌توانید از الگو و رنگ استفاده کنید، زیرا داخلی است، بنابراین احساس کلی اتاق را تحت تأثیر قرار نمی‌دهد».

با تغییر حال و هوای ضیافت، انگار مقصد خودش است، حتی اگر شما فقط چند قدم دورتر هستید.»

او گفت که بسته به طرح، گزینه دیگر استفاده از یک سرویس آرکوپال برای آشپزخانه می باشد.

  • منابع
  1. Why the Built-In Banquette Is Becoming a Designer Favorite
  • تبلیغات
  1. پنیر گوسفندی مانند پنیر خامه ای ابریشمی نیست
  2. میلیون ها گالن آب برای ساخت بطری های آب استفاده می شود
  3. کمبود آب در پاکستان دلیل پایین بودن اقتصاد این کشور
  4. شیرآلاتی که توسط یک حسگر حرکت دست را تشخیص می دهد