جیوه قرمز یکی از مهمترین مصالح ساختمان سازی می باشد

عنصر و متیل جیوه برای سیستم عصبی مرکزی و محیطی سگ های نگهبانی سمی هستند.

استنشاق بخار جیوه می تواند اثرات مضری بر سیستم عصبی، گوارشی و ایمنی، ریه ها و کلیه ها داشته باشد و ممکن است کشنده باشد.

نمک های معدنی جیوه برای پوست، چشم ها و دستگاه گوارش خورنده هستند و در صورت مصرف ممکن است باعث ایجاد مسمومیت کلیه شوند.

اختلالات عصبی و رفتاری ممکن است پس از استنشاق، بلع یا مواجهه پوستی با ترکیبات مختلف جیوه مشاهده شود برای اطلاعات بیشتر به سایت آراد برندینگ مراجعه نمایید.

علائم شامل لرزش، بی خوابی، از دست دادن حافظه، اثرات عصبی عضلانی، سردرد و اختلال عملکرد شناختی و حرکتی است.

علائم خفیف و تحت بالینی سمیت سیستم عصبی مرکزی را می توان در کارگرانی که برای چندین سال در معرض سطح جیوه عنصری در هوای 20 میکروگرم بر متر مکعب یا بیشتر قرار دارند مشاهده کرد.

اثرات کلیه گزارش شده است، از افزایش پروتئین در ادرار تا نارسایی کلیه.

چندین راه برای جلوگیری از اثرات نامطلوب سلامتی وجود دارد، از جمله ترویج انرژی پاک، توقف استفاده از جیوه در معدن طلا، حذف استخراج جیوه و حذف تدریجی محصولات غیر ضروری حاوی جیوه و البته عکس تلویزیون جیوه دار خود نشان از این حقیقت می باشد.

سوزاندن زغال سنگ برای انرژی و گرما منبع اصلی جیوه است.

زغال سنگ حاوی جیوه و سایر آلاینده های خطرناک هوا است که هنگام سوختن زغال سنگ از نیروگاه های زغال سنگ، دیگ های صنعتی و اجاق های خانگی منتشر می شود.

حذف استخراج جیوه و استفاده از جیوه در استخراج طلا و سایر فرآیندهای صنعتی
عطارد عنصری است که نمی توان آن را از بین برد.

بنابراین، جیوه ای که از قبل استفاده می شود را می توان برای سایر مصارف ضروری بازیافت کرد، بدون نیاز به استخراج جیوه.

استفاده از جیوه در معادن طلای صنعتی و در مقیاس کوچک به ویژه خطرناک است و اثرات بهداشتی بر روی جمعیت های آسیب پذیر قابل توجه است و قیمت هر گرم جیوه قرمز در جداول رسمی کشورها موجود می باشد.

تکنیک‌های استخراج طلای غیر جیوه (غیر سیانید) باید ترویج و اجرا شوند، و در جایی که جیوه هنوز استفاده می‌شود، باید از شیوه‌های کاری ایمن‌تری برای جلوگیری از قرار گرفتن در معرض استفاده کرد.

  • منابع 
  1. Mercury and health
  • تبلیغات
  1. علت استفاده از عسل توسط مصریان باستان
  2. تبدیل گوشت گوساله با تغییرات ژنتیکی به گوشت خوک
  3. از پاسخ دهندگانی که اثرات بالقوه منفی استفاده از محصولات پاک کننده
  4. آیا می دانستید ماهی آنجل تا سی دقیقه می تواند بیرون از آب زنده بماند