ساخت اولین کالباس گوشتی از جواهرات

کالباس خانگی لیوانی خشک و نیمه خشک نیز بسیار محبوب هستند.

برخی از نمونه ها عبارتند از: پپرونی، کاپیکلی، و سوسیس تابستانی.

گوشت ناهار یکی دیگر از سبک های تولید سوسیس و کالباس است.

برخی از گوشت های ناهار حاوی زیتون یا پیمنتو هستند و به آنها نان زیتونی یا پیمنتو می گویند.

اطلاعات و مفاهیم علمی برای هر یک از موضوعات فرآوری سوسیس ارائه شده است.

سوسیس‌سازی در بیشتر فرهنگ‌ها سابقه غنی دارد.

سوسیس راهی برای نگهداری گوشت برای مدت طولانی در زمانی که یخچال مکانیکی در دسترس نبود بود.

امروزه ترکیبی از کالباس گوشت قرمز و چاشنی‌ها انواع گسترده‌ای از سوسیس‌ها را تولید می‌کند و دسته‌های مختلفی از سوسیس‌های تازه، دودی، پخته شده و پخته را تولید می‌کند.

علاوه بر این، سوسیس‌های پخته شده را می‌توان به دو گروه تقسیم کرد: آنهایی که از خمیر گوشتی همگن تشکیل شده‌اند و گروهی دیگر شامل مخلوطی از ذرات مرئی که عمدتاً از گوشت و چربی تشکیل شده‌اند.

تنوع گسترده سوسیس ها به دلیل تفاوت در ترکیب، شکل، اندازه و ترجیحات و سنت های فرهنگی است.

شرکت های فرآوری و تولید سوسیس و کالباس، صنعت بسیار بزرگی را در ایالات متحده و کشورهای سراسر جهان، به ویژه در اروپا، نمایندگی می کنند.

کالباس کامپوره یکی از قدیمی ترین انواع غذای فرآوری شده است که به ۱۵۰۰ سال قبل از میلاد در چین باستان باز می گردد.

مواد اولیه برای تولید سوسیس از ماهیچه های اسکلتی و همچنین انواع گوشت ها مانند قلب و جگر به دست می آید همچنین بافت چربی ماده اولیه اصلی برای تولید سوسیس و کالباس است.

مواد غیر گوشتی سهم عمده ای در کیفیت، طعم و طعم سوسیس دارند.

آب، نمک، نیتریت‌ها، قندها، آسکوربات‌ها و فسفات‌ها از اجزای حیاتی غیر گوشتی هستند. اهمیت این مواد در فصل مورد بحث قرار گرفته است.

سایر مواد مهم غیر گوشتی ادویه ها، طعم دهنده ها و آنتی اکسیدان ها هستند.

این ترکیبات تأثیر قابل توجهی بر طعم سوسیس دارند.

برخی از نمونه‌های کالباس مارتادلا عبارتند از سوسیس براتورست و سوسیس گوشت خوک روستایی.

سوسیس های پخته و دودی تهیه شده از گوشت تازه بسیار محبوب هستند و این طبقه بندی سوسیس شامل فرانکفورتر یا وینر، سوسیس پولیش و بولونیا است.

ویژگی ها و تولید این سوسیس ها در فصل مورد بحث قرار گرفته است.

پس از اینکه فرمول سوسیس آسیاب شد، خرد شد، مزه دار شد و مخلوط شد، مواد سوسیس را در یک محفظه پر می کنند و سپس آن را می پزند و دود می کنند تا طعم و مزه داده شود و رنگ گوشت پخته شود.

  • منابع
  1. Sausage processing and production

 

  • تبلیغات
  1. رشوه میلیون دلاری که یک خواهر و برادر را قاتل کرد!!!
  2. کفش مربوط به دوره هخامنشیان در موزه تهران
  3. 10 خوراکی عجیب که با گردو آماده می شود
  4. با تخمه هندوانه قوی ترین ماده چسبنده جهان ساخته شد!