مطالعات زیادی در مورد اثرات مفید آجیل بر سلامت قلب انجام شده است.
خوردن آجیل حداقل چهار بار در هفته با موارد کمتری از بیماری عروق کرونر قلب و انفارکتوس میوکارد مرتبط است.
آجیل همچنین نقش مهمی در تنظیم کلسترول دارد.
آجیل مشکل گشا با استفاده از بهترین آجیل ها تهیه می شود.
دانشمندان ارتباط مستقیمی بین خوردن آجیل حداقل چند بار در هفته و کاهش سطح کلسترول LDL و تری گلیسیرید در بدن پیدا کرده اند.
بهبود کلسترول با خطر کمتر سکته مغزی یا بیماری قلبی عروقی مرتبط است.
آجیل منبع خوبی از ویتامین E است، گروهی از هشت ترکیب آنتی اکسیدانی که به پیشگیری از سرطان و جلوگیری از پوکی استخوان کمک می کند .
آجیل همچنین منابع عالی برای موارد زیر است:
اسیدهای فولیک
منیزیم
پتاسیم
کلسیم
فسفر
مواد مغذی در هر وعده
یک چهارم فنجان آجیل مخلوط خام حاوی:
کالری: 165
پروتئین : 4 گرم
چربی : 16 گرم
کربوهیدرات : 4 گرم
فیبر : 3 گرم
شکر : 0 گرم
همه مخلوط های آجیل به یک اندازه سالم نیستند.
به عنوان مثال، برخی از آنها با مقادیر زیادی سدیم پوشانده می شوند یا با طعم دهنده هایی که ممکن است ارزش غذایی آنها را کاهش دهد، گرد و غبار می پوشانند.
آجیل خام معمولا بهترین گزینه از نظر سلامتی است.
آجیل یک کالای رایج در دسترس است و به راحتی در اکثر خواربارفروشی ها و فروشگاه های رفاه یافت می شود.
برای سالم ترین گزینه، حتما آجیل خام و بدون سدیم اضافه را انتخاب کنید.
آجیل حاوی ترکیباتی به نام پلی فنول است که دارای اثر محافظتی در بدن است – آنها این کار را با کمک به خنثی کردن مولکول های ناپایدار به نام رادیکال های آزاد که می توانند باعث آسیب شوند انجام می دهند.
مطالعه ای که به بررسی اثر محافظتی گردو و بادام می پردازد، نشان می دهد که محتوای پلی فنول آن ها ظرفیت آنتی اکسیدانی را افزایش می دهد که به نوبه خود به محافظت از سلول ها در برابر آسیب کمک می کند.